Politika privatnosti

Molimo vrlo pažljivo i potpuno pročitajte izjavu o povjerljivosti.

Službenom web stranicom idilahomenekretnine.hr upravlja Društvo IDILA HOME NEKRETNINE D.O.O.. sa sjedištem: Selska 136 (zgrada Allianz), Zagreb registrirano je u Trgovačkom sudu Zagreb pod OIB: 60671552194.

Pristupom na našu web stranicu potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Vaši osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice.

IDILA HOME NEKRETNINE D.O.O. prikuplja podatke o korisnicima koji su potrebni za ispunjenje usluga koje pružamo i obvezujemo se zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih korisnika u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti. Svi zaposlenici Društva IDILA HOME NEKRETNINE D.O.O. odgovorni su za poštivanje načela zaštite povjerljivosti.

IDILA HOME NEKRETNINE D.O.O. prije zaprimljenih podataka korisnika informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovo ime briše iz naših baza podataka (pravo na zaborav).

Ni pod kojim uvjetima nećemo bez vaše izravne suglasnosti prenijeti, prodati ili ustupiti osobne podatke korisnika trećim stranama, osim u slučajevima u kojima bi se to zahtijevalo od nas na način i pod uvjetima utvrđenim posebnim zakonima.

Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, eventualne pritužbe, zahtjeve za brisanje, ažuriranje i ispravak osobnih podataka molimo uputiti na kontakt broj: +385 95 741 06 30 mail adresu: info@idilahomenekretnine.hr